10 skuadrat me ecurinë më të madhe të fitoreve, e treta është shqiptare

75
 Benfica ka ecurinë më të gjatë të fitoreve të njëpasnjëshme në histori të futbollit evropian

Skuadra portugeze, Benfica ka ecurinë më të gjatë të fitoreve të njëpasnjëshme, ku gjatë viteve 1971-73 ka shënuar 29 fitore.

Në vendin e dytë renditet Dinamo Zagreb me 28 fitore të arritura në vitin 2006-07, ndërsa vendin e tretë me nga 25 fitore e ndajnë Celtic Glaswog 2003-04 dhe Dinamo Tirana 1951-52.

1


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.