Pas BBC dhe MSN, tani edhe shqiptarët me BBR

18

Jemi mësuar me emrat e grupeve të lojtarëve më të mirë në botë si BBC (Bale – Benzema – Cristiano Ronaldo), apo edhe MSN (Mesi – Suarez – Neymar).

Këto janë treshet e lojtarëve më të mirë në botë për momentin, por tashmë edhe shqiptarë do të kenë treshen e tyre me një emër të ngjashëm.

Bëhet fjalë për trinomin Balaj – Berisha – Roshi, që tashmë do të formojnë BBR te Terek Grozni.

Të tre lojtarët shqiptarë janë përshtatur mjaft mirë në futbollin rus dhe tashmë skuadra e tyre e re ka vendosur t’i personifikojë me këtë emër.

Ndoshta edhe kjo treshe mund të ketë një sukses të madh në Rusi, ashtu si këto dy treshet e tjera në kampionatet e tyre.

bbr


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.