Berisha Hyn në Histori: Zgjedhet Golashënuesi më i mir i Australisë Ja cilin lojtarë Lë Pasë!

16

Berisha Lë  prapa legjendën Arçi Tompson me 90 gola Duke Shënuar 91Gola dhe është zgjedhur Si Sulmuesi më së Shumë se Arçi Tompson në Australi!

 


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.