Berisha, mirënjohës Anzhit

13

Anëtari i kombëtares së Kosovës, Bernard Berisha, i është mirënjohës ekipit të Anzhit që luajti gjatë pjesës vjeshtore, ndërsa në pjesën e dytë të kampionatit do të luajë për ekipin çeçen Terek Grozny ku luajnë edhe shqiptarët Bekim Balaj dhe Odise Roshi.

“Nga sezoni i ardhshëm do të luajë për ekipin Terek Grozny. Unë do të doja të falënderoj të gjithë ekipin, fansat e mi dhe mbështetësit për sa kohë isha në Anzhi.

“Unë Faleminderoj për mikpritjen që më është bërë në Dagistan”, shkruan Berisha në profilin e tij.

ber


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.