Botërori 2026 mund të organizohet në tre shtete të ndryshme

21

Botërori 2026 mund të jetë më i madhi i të gjitha kohëve dhe jo vetëm për faktin se presidenti i FIFA-s, Xhani Infantino po planifikon të rritë numrin e skuadrave pjesëmarrëse në 48 në atë edicion.

“Kanadaja, SHBA dhe Meksika po planifikojnë të organizojnë një Botëror së bashku. Ne jemi të hapur për një organizim të tillë sepse numri më i madh i skuadrave rrit edhe koston financiare për një vend, ndaj këto kosto mund të ndahen mes vendeve të ndryshme”


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.