Dashuria për klubin: Jetojmë për ty, fito për ne!!

43

Tifozëria është shpirti i një klubit të futbollit! Qyteti i Gjilanit ka dy grupe tifozësh me të zjarrtit në Republikën e Kosovës. ‘Intelektualët’ e Dritës dhe ‘Skifterët’ e Gjilanit.

Ta kujtojmë një postim ta para tre vjetësh të tifozëve të Dritës, që sigurisht kjo është edhe më e fuqishme tani kur ata janë përforcuar me disa lojtarë të nivelit të lartë, si bie fjala edhe me Nderim Nexhipin.

“Nuk është vetëm fanellë , Është lëkurë.
Nuk është vetëm një fushë , Është Shtëpia jonë.
Nuk janë vetëm 90 minuta , Është e gjithë jeta.
Nuk është vetëm një Pasion , Është ndjenjë.
Nuk është vetëm një grup , Jemi familje.
Nuk është vetëm një ekip , Është shumë më tepër.
Jetojmë për ty, fito për ne!”, kështu u shkrua para tre vjetësh.


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.