Drita stërvitet në borë

25

Futbollistët e Dritës nga Gjilani nuk i ndalë as bora! Ata stërviten në stadiumin e qytetit madje në temperatura shumë të ulëta dhe në një trashësi të borës.

Ismet Munishi, kryetrajner i Dritës, zhvillojë seancën sipas programit të paraparë dhe me synime që ekipin ta mbushë me kondicion dhe në forcë.

Futbollistët gjilanas kanë bërë një fotografi duke treguar sakrificën e tyre që bënë në borë që në disa vende ka tejkaluar trashësinë edhe mbi 60 cm./Transferimet.com/


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.