Këta janë dështakët dhe lojtarët më të mirë të javës zvicerane

9

Si çdo javë, gazeta më e vizituar zvicerane Blick, ka publikuar listën e 11 lojtarëve më të mirë dhe të dështakëve. 

Në javën e 13, lojtarët më të mirë janë përzgjedhur:

Guillaume Faivre (Thun), Elsad Zverotic (Sion), Scott Sutter (YB), Chadrac Akolo (Sion), Reto Ziegler (Sion), Lordan Lotomba (Laussane), Matias Delgado (Basel), Theofanis Gekas (Sion), Thorsten Schick (YB), Guillaume Hoarau (M.) (YB) dhe Marco Schneuwly (v.) (Luzern).

Dështakët, janë si vijon:

Steve Rouiller, David Zibung, Ricardo Costa, Thomas Reinmann, Nicolas Hasler, Cédric Zesiger, Simone Grippo, Philipp Muntwiler, Haris Tabokovic, Gonzalo Zarate , Assan Ceesay.


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.