Manchester United sytë tek mbrojtësi suedez

11

Victor Lindelof si lojtar i Benfica i ka ditët të numëruara. Nëse diçka shkon keq, qendër-mbrojtësi suedeze do të jetë nga janari lojtar i ri i Manchester United.

Klauzola suedezit r është aktualisht 30 milion. Për shitjen e lojtarit nuk është për atë shumë, Benfica do të rinovojë me Lindelof në ditët e ardhshme, duke ngritur klauzola e tij për 60 milionë. Në këtë mënyrë, klubi i Lisbonës siguron që United duhet të paguajnë një sasi të lartë se sa pritej në fillim. Në terma ekonomike personale, lojtari do të shkojë për të mbledhur 3.5 milionë euro në sezon.

Victor Lindelof është një nga lojtarët më premtues në futbollin evropiane, dhe në gjashtë muajt e fundit ka marrë shumë oferta nga klubet si; Bayern Munich, Chelsea, Barcelona apo Manchester City.


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.