Muller-it nuk i pëlqen stoli rezerv

146

Thomas Muller ka pranuar se ai nuk është plotësisht i kënaqur me jetën në Bayern Munchen tani, pasi nuk startoj në ndeshjen e fundit kundër RB Leipzig.

Ai gjithashtu tha se ndeshja e fundit kundër Leipzig nuk ishte optimale për mua personalisht, kur unë nuk luaj.

“Natyrisht, unë nuk dua të jam i ulur atje dhe të buzëqesh në stol”, përfundoi gjermani./Transferimet.com/


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.