Procesi i blerjes së Milanit përfundon me 3 mars

36

Procesi i blerjes së Milanit do të përfundojë më 3 mars, sipas Calciomercato. Dy ditë më parë, përfaqësuesit e” Fininvest dhe Sino Evropa” do të takohen për të përfunduar transaksionin.

Siç është raportuar në mediat italiane në muajt e fundit, Marco Fassone do të jetë menaxher i ri i përgjithshëm i klubit, ndërsa Massimiliano Mirabelli të menaxhimit sportiv.

Në kontratën e shitjes së aksioneve të Milanit, Silvio Berlusconi ka përfshirë një klauzolë që kërkon nga pronarët e rinj të investojnë plotë 350 milionë euro në përforcime gjatë tre viteve të ardhshme.

Kështu, biznesmeni italian ka kërkuar rritjen sportive të klubit me fond investimit nga firma “Sino Evropa”. Në kuadër të këtyre kushteve, Sky Italia tha sot se kompania do të investojë në mes të 120 dhe 130 milionë euro në blerjet për tregun e verës që po vjen. Përveç kësaj, Milani do të adresojë çështje të rëndësishme të tilla si rinovimit i kontratës së Gianluigi Donnarummas.


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.