Rritet Vlera e fubtbollistëve Shqiptarë në Rusi!

18

Siç bën të ditur Portali i specializuar në fushën e vlerave të lojtarëve, “transfermarket.com” , Vlera e Tre Futbollistëve Shqiptarë është rritur Dukshëm , Bëhet fjal për Bernard Berisha ,Bekim Balaj dhe Odhiso Roshi, Sipas Vlersimit të Ri Balaj ka një rritje prej 1milion më shumë në kartonin e tij, nga 2në3 milion. Berisha është shtrenjtuar me gjysmë Milioni dhe Roshi i cili më parë vlerësohej me 350mijë euro tani ai vlenë 1milion euro.


Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.